Straten Glas in lood

Home | Contact

KopFoto_Home

 

 

Bewust omgaan met het milieu

Vandaag de dag is het verantwoord omspringen met het milieu steeds belangrijker geworden in onze samenleving. Iedereen is zich bewust van het feit, dat het milieu beschermd moet worden en dat we hier zuinig op moeten zijn. Alleen dan kunnen we onszelf en onze kinderen voor de toekomst een prettige en gezonde leefomgeving garanderen.

Wij van Straten Glas in lood zijn ons hiervan bewust en treffen daarom ook passende maatregelen. Zoals u misschien wel weet valt lood (ofwel Pb) onder de categorie zware metalen en is erg belastend voor het milieu. Bij Straten Glas in lood wordt het "oude" onbruikbare lood daarom verzameld in kunststof bakken en wordt het op verantwoorde wijze afgevoerd, zodat het kan worden hergebruikt.

Tijdens de productie van een nieuw glas in lood raam en bij het restaureren van een bestaand paneel, komen er glasresten vrij welke meestal niet meer gebruikt kunnen worden. Ook dit glasafval wordt op dezelfde manier vergezameld en afgevoerd zodat ook dit glas kan worden hergebruik.

 

Straten Glas in lood

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019, Straten Glas in lood